Met de Partner Update informeren we samenwerkingspartners over actuele ontwikkelingen rond de programma’s Gezonde School en Gezonde Kinderopvang. De Partner Update verschijnt vier keer per jaar.

Inschrijven Partner Update Gezonde School en Gezonde Kinderopvang

Vul uw e-mailadres in om op de hoogte te blijven via de Partner Update

* indicates required

Door u aan te melden voor de Partner Update Gezonde School en Gezonde Kinderopvang, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens voor de doeleinden zoals beschreven in de privacyverklaring van GGD GHOR. GGDGemeentelijke gezondheidsdienst GHORGeneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio beheert de nieuwsbrief. Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, de beheerder van Gezondeschool.nl, is niet betrokken bij de afhandeling van de nieuwsbrief. Daarom wordt er voor deze nieuwsbrief verwezen naar de privacyverklaring van GGD GHOR.