• Geschikt voor mbomiddelbaar beroepsonderwijs .
  • Sluit aan bij het thema Voeding, Bewegen en sport, Welbevinden, Roken-, alcohol- en drugspreventie, Relaties en seksualiteit, Fysieke veiligheid, Binnenmilieu en Mediawijsheid.

Voor de student: Testjeleefstijl.nl

Zorg jij goed voor jezelf? Zit je lekker in je vel? Ook nu je veel vanuit huis moet doen? Als je genoeg energie hebt, geeft dat je een goed gevoel. Wil je weten hoe fit jij bent? Check dit dan via de online tests van Testjeleefstijl.nl. Je vindt er onder andere informatie over hoe je ook thuis kunt blijven bewegen en hoe je kunt letten op wat je eet en drinkt. Ook kun je de testen doen als je school jou een inlogcode geeft. Vraag er naar bij de docent. Voor de tips en andere informatie hoef je geen inlogcode te hebben.

Voor de leerkracht: Testjeleefstijl.nl

Ook vanuit huis kunnen studenten een lifestyle realitycheck doen via Testjeleefstijl.nl. Hiervoor kunnen ze dezelfde login gebruiken als op school. Het online platform biedt naast testen ook extra informatie over diverse thema’s als Roken, alcohol en drugspreventie, Bewegen en sport, Relaties en seksualiteit, geld en sociaal-emotioneel functioneren op school én thuis. Deze informatie kan ondersteunen bij thuiswerkopdrachten. Voorwaarde is dat scholen de studenten inschrijven. Dit kan het hele jaar door.

Ingezonden door: MBOmiddelbaar beroepsonderwijs Raad.