Voor leeringen/ouders: Het Geluksspel voor jong en oud

• Geschikt voor alle onderwijstypen.
  • Sluit aan bij het thema Welbevinden (po, vo, mbo).

Juist nu we verplicht thuis zijn, is het belangrijk om te blijven kijken waar we nog wel invloed op hebben op dit moment. Gelukskoffer heeft een spel voor jong en oud ontwikkeld om meer te ontdekken over geluk. Wetenschappelijk is aangetoond dat wij 40% invloed hebben op ons geluk.

In het Geluksspel maken kinderen en volwassenen spelenderwijs kennis met de factoren die hierop van invloed zijn. Het spel is gebaseerd op de 7 lessen in geluk van Gelukskoffer; Wat is Geluk, Positief denken, Dankbaarheid, Talenten, Zelfvertrouwen, Toekomstdromen en Geluk doorgeven.

Het Geluksspel is heel eenvoudig te spelen. Speel met zijn tweeën spelen of met het hele gezin. In het spel gooit u de dobbelsteen over en beantwoordt u vragen. U kunt net zo lang en kort spelen als u wilt. Grote groep, kleine groepjes, 1-op-1, alles is mogelijk. Geniet en geef geluk weer door aan anderen! Een spel voor jong & oud om meer te ontdekken over geluk.

Het Geluksspel sluit aan op de Gelukskoffer. De Gelukskoffer is een van de erkende Gezonde School-activiteiten voor het primair onderwijs binnen het thema Welbevinden.

Ingezonden door: Gelukskoffer