Voor de leerling/ouders: Ik eet het beter - thuis aan de slag

• Geschikt voor poprimair onderwijs .
  • Sluit aan bij het thema Voeding
  • Ik eet het beter is een erkende Gezonde School-activiteit.

Helaas kon het AH voorjaarsprogramma 'Ik eet het beter' niet doorgegaan dus is het lesmateriaal beschikbaar gemaakt voor thuis. In samenwerking met educatieve uitgeverij Zwijsen en met NOC*NSFNederlands Olympisch Comité * Nederlandse Sport Federatie is een selectie gemaakt uit de vele opdrachten om gezond te eten en drinken, genoeg te bewegen en te ontspannen. Ik eet het beter - thuis aan de slag biedt ouders en kinderen leuke en leerzame opdrachten voor thuis in deze uitdagende periode waarin we gezamenlijk thuis zijn.

Zie ook de blog van Juf Maike over haar ervaringen met het programma Ik eet het beter - thuis aan de slag.

Ingezonden door: GGDGemeentelijke gezondheidsdienst GHORGeneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio Nederland