Voor leerling/student: Sense

• Geschikt voor vovoortgezet onderwijs en mbomiddelbaar beroepsonderwijs .
  • Sluit aan bij het thema Relaties & seksualiteit (vo en mbo)

Er zijn tijdelijk minder en in sommige regio’s geen Sense-spreekuren voor jongeren. Ook zijn de chat en infolijn soms minder bemenst. Op de website van Sense vind je een overzicht van beschikbaarheid van GGDGemeentelijke gezondheidsdienst ’en. Ben je tussen de 12 en 25 jaar en heb je vragen over je seksualiteit, anticonceptie, soaSeksueel overdraagbare aandoeningen of zwangerschap? Kijk dan op www.sense.info voor meer informatie.

Neem bij spoed (vermoeden soa/hiv, vermoeden onbedoelde zwangerschap of seksueel geweld) contact op met je huisarts, GGD of Veilig Thuis. Ook is er informatie te vinden over de corona virus en seksualiteit.

Ingezonden door: Rutgers & SoaSeksueel overdraagbare aandoeningen Aids Nederland