Doe mee met online congres Gezonde School 31 maart

  Werken aan een gezonde leefstijl op school: hoe doet u dat, juist in deze tijden van corona, waarin een gezonde leefstijl extra aandacht vraagt? Kom erachter tijdens het online congres Gezonde School NEXT!

  Meld u aan voor het Gezonde School-panel

  Wat heeft u – juist nu – nodig om aan de slag te kunnen gaan met de Gezonde School-aanpak? Word panellid van Gezonde School en laat het ons weten!

  Koningsspelen gaan door op 23 april

  De jaarlijkse Koningsspelen voor het primair onderwijs gaan in 2021 in aangepast vorm door. Inschrijven kan tot en met 7 maart.

  GrowWizzKid webinars in februari en maart

  Gezonde School-activiteit GrowWizzKid organiseert webinars voor het primair en speciaal onderwijs op 16 februari en 8, 9, en 11 maart.

  Hergebruik van tekst, beeld, model of ander materiaal

  Privacy gaat over het recht van alle burgers en medewerkers op de bescherming van hun persoonlijke levenssfeer. Voor het realiseren van onze maatschappelijke doelen is gegevensverzameling en -uitwisseling van groot belang. Het beschermen van persoonsgegevens en een rechtmatige gegevensverwerking is een essentieel onderdeel van die gegevensuitwisseling. Omdat de bescherming van persoonsgegevens belangrijk is en een grote bijdrage levert aan het realiseren van onze maatschappelijke doelen, heeft Gezonde School privacy hoog in het vaandel staan: wij verwerken persoonsgegevens op een rechtmatige, behoorlijke en transparante manier, conform wet- en regelgeving.