Webinars

Na het succes van de afgelopen webinarreeks over de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit, organiseren we dit najaar weer een webinar: Mag ik je aandacht voor Relaties en seksualiteit? Want aandacht is belangrijk, ook voor het thema Relaties en seksualiteit. Vindt u dit thema ook zo belangrijk, maar lastig om onder de aandacht te brengen van uw collega’s of leidinggevenden? Of vindt u het moeilijk om relaties en seksualiteit te behandelen met uw leerlingen of studenten? Lisette Bastiaansen, expert op het gebied van aandachtige betrokkenheid in het onderwijs, gaat tijdens dit webinar in op hoe u met aandacht de betrokkenheid van leerkrachten, docenten, leerlingen en studenten bij het thema vergroot. Op woensdag 3 november 2021 van 15.00 tot 16.30 uur nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit webinar. Noteer 3 november in uw agenda, deel de uitnodiging vooral met collega’s en schrijf u in.

Voorlichtingsbijeenkomst

Heeft uw school de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit ronde 4 toegekend gekregen en is dit voor u de eerste keer dat u van de regeling gebruikmaakt of heeft u interesse in ronde 5, najaar 2021? Speciaal voor u organiseren wij een online voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 6 oktober. In een half uur tijd nemen wij u mee in de werkwijze en voorwaarden van de regeling en bieden wij u voldoende gelegenheid om vragen te stellen. U en uw collega’s zijn van harte welkom om online aan te schuiven. Aanmelden kan via dit formulier.

Digitale interventiemarkt

In de onlangs gehouden digitale interventiemarkt rondom het thema Relaties en seksualiteit lieten we in ongeveer anderhalf uur het uitgebreide palet aan erkende Gezonde School-activiteiten zien. Benieuwd welke themagerelateerde activiteiten goed aansluiten bij de wensen en behoeften van leerlingen, studenten en collega’s op uw school? Kijk de interventiemarkt dan terug! Stuur ons hiervoor een mail.