In dit overzicht ziet u de Gezonde School-activiteiten die geschikt zijn voor het speciaal onderwijs. Er is in dit overzicht onderscheid gemaakt tussen activiteiten die zijn ontwikkeld of doorontwikkeld voor het speciaal onderwijs en activiteiten die met een aanpassing toepasbaar zijn in het speciaal onderwijs. De activiteiten worden per thema weergegeven. Voor meer informatie kunt u klikken op de titel van de Gezonde School-activiteit. Bekijk de Gezonde School-activiteiten voor het speciaal onderwijs.

In dit overzicht wordt onderscheid gemaakt tussen de volgende termen:

• Speciaal onderwijs: overkoepelende term voor alle scholen in het speciaal onderwijs voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar en het voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen van 12 t/m 20 jaar.
  • SO: speciaal onderwijs voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  • VSO: voortgezet speciaal onderwijs voor kinderen van 12 t/m 20 jaar.