Doe mee met het panel Gezonde School

Welke informatie heb je nodig om ouders te betrekken bij het inrichten van een gezond voedingsbeleid? Wat verwacht je van de Gezonde School Adviseur? Welke barrières ervaar je om aan de slag te gaan met het verbeteren van de gezondheid van leerlingen? De antwoorden op dit soort vragen helpen het programma Gezonde School om producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de praktijk.

Het panel Gezonde School bestaat uit onderwijsprofessionals van zowel basis-, voortgezet als middelbaar beroepsonderwijs. Wil jij met collega’s meedenken over het verbeteren van het programma Gezonde School, zodat het nog beter aansluit op waar jij mee bezig bent? Meld je dan nu aan voor het panel, geef je mening en deel je ervaringen.

Wie zoeken we?

Voor het panel Gezonde School zijn we altijd op zoek naar leerkrachten, mentoren, directeuren, zorgcoördinatoren, intern begeleiders, kortom, iedereen die zich bezig houdt met welzijn en gezondheid van leerlingen. Op dit moment hopen we vooral op meer mensen uit het primair en speciaal onderwijs, maar ook medewerkers uit het voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs, zijn bijzonder welkom.

Wat houdt het in?

Meedoen aan het panel Gezonde School betekent dat je twee tot vier keer per jaar een vragenlijst krijgt. Het invullen kost hooguit 15 minuten. Alle gegevens die we opdoen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Inschrijven?

Wilt u graag meedenken met het panel Gezonde School? Geef u dan nu op via het inschrijfformulier

Resultaten panel Gezonde School

Het panel Gezonde School is in 2017 van start gegaan. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk de uitklapmenu's hieronder.