Doe mee met het panel Gezonde School

Welke informatie heeft u nodig om ouders te betrekken bij het inrichten van een gezond voedingsbeleid? Wat verwacht u van de Gezonde School-adviseur? Welke barrières ervaart u om aan de slag te gaan met het verbeteren van de gezondheid van leerlingen? De antwoorden op dit soort vragen helpen het programma Gezonde School om producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de praktijk.

Het panel Gezonde School bestaat uit 140 onderwijsprofessionals van zowel primair-, speciaal-, voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Wilt u met collega’s meedenken over het verbeteren van het programma Gezonde School, zodat het nog beter aansluit op waar u mee bezig bent? Meldt u dan nu aan voor het panel, geef uw mening en deel uw ervaringen.

Wie zoeken we?

Voor het panel Gezonde School zijn we altijd op zoek naar leraren, mentoren, directeuren, zorgcoördinatoren, intern begeleiders; kortom, iedereen die zich bezig houdt met het welzijn en de gezondheid van leerlingen. Op dit moment hopen we vooral op meer mensen uit het primair- en speciaal onderwijs, maar ook medewerkers uit het voortgezet- of middelbaar beroepsonderwijs zijn bijzonder welkom.

Wat houdt het in?

Meedoen aan het panel Gezonde School betekent dat u twee tot vier keer per jaar een vragenlijst krijgt. Het invullen kost hooguit 15 minuten. Alle gegevens die we opdoen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Inschrijven?

Wilt u graag meedenken met het panel Gezonde School? Geef u dan nu op via het inschrijfformulier

Resultaten panel Gezonde School

Het panel Gezonde School is in 2017 van start gegaan. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk de uitklapmenu's hieronder.